Har du nedsatt funksjonsevne og vil drive med idrett?

Når man har nedsatt funksjonsevne og vil drive med idrett er det ikke alltid lett å vite hvor man skal begynne. Selv de uten nedsatt funksjonsevne sliter med å finne idretter som passer dem, så det kan være en ekstra utfordring for dem med nedsatt funksjonsevne.

Ta kontakt med kommunen

Det er alltid nyttig å vite hva som er tilgjengelig for en. Derfor anbefaler vi deg at du tar kontakt med kommunen for å se hva som tilbys. Det kan være du finner en idrett du ikke en gang har tenkt på å begynne med.

Det å se på sport kan også hjelpe deg å finne ut av hva det er du vil drive med, noen ser på fotball live stream med Unibet TV, mens andre velger å utforske og undersøke på nett. Uansett hva du velger, så er det å undersøke en utrolig viktig ting å gjøre!

Variasjon

Det finnes jo selvsagt stor variasjon i forhold til nedsatt funksjonsevne og det kan være så mangt. Det viktigste er at du vet selv hvordan du kan takle denne funksjonsevnen i en sportsetting. Kanskje du skal snakke med en ergoterapeut som kan finne utstyr som passer for deg og ditt behov? Dette er nok den enkleste måten å gjøre det på, fordi ergoterapeuter har en såpass stor informasjonsbase de kan hente ut informasjon fra.

Spør om hjelp

Det er mange som ikke liker å spørre om hjelp, men for å oppnå den aller beste livskvaliteten man kan ha, så er det absolutt lov og viktig å spørre om hjelp. Dette gjør at du kan oppnå dine drømmer. Kanskje du er den neste som deltar i Paralympics? Det finnes så mange muligheter for deg og ditt idrettsliv, du må bare vite hvor du skal se etter dem. Vi håper at noen av disse tipsene hjalp!