Tipping på Paralympics

Hvorfor tippes det sjeldnere på Paralympics?

Paralympics er et arrangement kort etterfulgt av OL som lar funksjonshemmede delta i mange av de samme grenene som i det ordinære OL. Her, i likhet med OL, møtes idrettsutøvere fra verden rundt for å kjempe om gjeve medaljer. Den eneste synlige forskjellen er funksjonshemningene hos utøverne, men det finnes også andre mindre synlige forskjeller. En av disse finner vi hos bookmakerne. Disse leverer spill til milliarder av kroner til OL og andre store arrangementer. Allikevel blir Paralympics stående på sidelinjen i denne sammenhengen. Hvorfor er egentlig tipping på Paralympics så annerledes og hvordan kan du dra nytte av at folk flest ikke spiller på dette arrangementet?

En helt annerledes atmosfære

Paralympics har en rekke dyktige utøvere som deltar ved hvert eneste arrangement. Selv om vi kanskje ikke har den aller største interessen her i landet, så bør det være stor nok interesse for tipping. I utlandet er interessen meget stor i forhold til her hjemme. Det sendes tross alt nærmest alle øvelser på direktesendt TV og Norge har profiler som Birgit Skarstein i spissen. Likevel er det en grunn bookmakerne tar opp som den klare faktoren som begrenser tipping på Paralympics. Nivåskillet mellom utøverne er nemlig skyhøyt. Med et lite utvalg av utøvere blir det dessverre sånn at skillet mellom de aller beste og de på bunn blir helt ekstremt. I enkelte disipliner er det samme utøver som har tronet i et tiår, ofte mange hestehoder foran at utøverne bak ikke engang er vits i å satse på. Det blir simpelthen sånn i noen grener som om Barcelona skulle troppe opp i Eliteserien. I andre grener er det derimot jevnt og spennende, og her grunnes simpelthen mangelen på spill at vi ikke er nok interesserte i idretten. Vi nordmenn har virkelig sansen for idrett på toppnivå, og vi hedrer store prestasjoner. Nå er det på tide at vi ser hvilke fantastiske prestasjoner som ligger bak utøverne i Paralympics . Følger du ekstra godt med, så kan du også faktisk vinne store penger her.

Vinn penger på Paralympics tipping

Grunnet en noe lav interesse for spill, så settes alltid oddsen litt ekstra høyt for stevner innen Paralympics. For deg som spiller, så betyr dette at du kan tjene store pengesummer. Følger du med på disiplinene, så kan du skape en kunnskapsbase som ofte er minst like god som bookmakerne, om enn ikke enda bedre. På denne måten kan du slå bookmakerne og sette en langsiktig strategi for å tjene penger. Dessuten er disiplinene her spennende og du vil få en helt ny respekt for utøverne som deltar. Norge har blant annet en rekke utøvere både i sommerens og vinterens versjon. Det betyr at du fort kan få litt innsideinformasjon og styrke dine sjanser ytterligere. Tiden er simpelthen forbi der vi nordmenn ikke tipper på eventer som Paralympics. Det er mye penger i dette stevnet, og garantert mye penger å vinne på tipping. Selv om andre kanskje har glemt denne skjulte juvelen, så betyr det bare bedre odds og betingelser for deg. Dessuten fortjener utøverne som er med din støtte. Det er her de virkelige atletene holder til, nemlig mennesker som presser grensene til nye høyder. Start med tipping på Paralympics i dag, og du vil neppe angre. Det er et fantastisk arrangement som du kan nyte i tospann med OL!